Avslutning och bal 2010

Igår hade vi avslutning och bal, för Centralskolans nior och för Aspenskolans nior.

Det började med engelskan 07.55, då fick vi titta på film (Freedomland) eller städa ur vårat skåp. Eftersom jag redan hade städat ur skåpet blev det film i en och en halv timme, innan vi drog till Vega och tittade på fotbollsmatchen mellan elever och lärare. Lärarna vann överlägset, med typ 5 - 0. Eleverna var jätteduktiga men dem flög som trasvantar när lärarna tacklade och knuffade.
Sedan var det 1 h väntan innan den obligatoriska avslutningslunchen, för Centrals nior.
Det var potatissallad med rostbiff, och glass som efterätt.

Efter det drog vi hem till var och en, och fixade till oss inför balen. När vi sedan återkom till Nathanaelkyrkan var alla såå finklädda och stod med fixade hår och fina balklänningar!

Alla gick in i kyrkan två och två och satte sig i bänkarna. Sedan var det lite folk som sjöng, lite folk som spelade gitarr osv. När det sedan blev betygsutdelning var det våran tur att kliva upp. Inga problem där inte, fyra MVG, tre G och resten VG.

Sen fick vi vänta i 50 min innan det var bal. Då var det började med välkomstdrink, därefter trerättersmiddag, förrätten bestod av rostat bröd med skagenröra på, varmrätten bestod av kyckling med rostad potatis och efterrätten bestod av chokladmousse. Under middagen "spexade" lärarna och efter middagen var det dans, linedance, bugg och foxtrot, till tonerna av LeifRogerZ.

Men redan vid halv tio började folk dra till olika efterfester och vid elva var det nästintill tomt på folk, fastön det skulle "sluta" vid tolv. Men men, trött var jag så jag åkte hem, och somnade på en gång :))

/Sofia :)

Kommentarer
Postat av: Elin - Blueebarry

Det var bäst <3 Tack för en grym kväll! :)

2010-06-11 @ 19:54:10
URL: http://blueebarry.blogg.se/

Kommentera här:

Du heter:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din hemsida:

Vad du vill framföra:

Trackback
RSS 2.0