Barbacka ritt, flugor, mygg, bromsar och stickigt Edwin hår

Så kan man sammanfatta dagen som gått.
Red barbacka med Vanessa en bra bit rakt ut i skogen igår, och det var tur att jag dels tog bett och dels tog BENSKYDD. Vanessas mamma släpade med oss ut rakt ut i skogen och påstod att det fanns en stig där.. Det fanns det delade meningar om, kan jag berätta :)
När jag kom tillbaka var Edwins benskydd alldeles sönderslitna av grenar och stenar som vi klivit över, så det var bara att slänga dem, jobbigt nog. Men tur att han hade benskydd och inte var barbent, för fatta vilka läskiga sticksår han hade haft då, bäbisen<3 Blockhalt resten av året, eller vadå? ;)


Bilden fottade Helena Whalström, Babsans mattes mamma alltså :)

Sen red vi lite över diken, Vanessa och jag, och Vanessa red ju också barbacka, för första gången på sin knasponny, så före och efter varje dike var det hejvilt rodeo och luftsprång :) Men Chickan är så rolig på så sätt att när hon bockar, så har hon alltid öronen spetsade, som om hon vore jätteglad över att hon snart får av Vanessa :D :D <3 Så sööt alltså!
Fast Vanessa har börjat lära sig henne nnu, och sitter faktiskt kvar, nästan vad Chickan än gör. Tror vi räknade ut att det var ungefär 8 - 9 veckor sedan hon ramlade av sist :))

/Sofia 


Kommentarer
Postat av: Astrid

SV: hon kan beta i den, men begränsat - alltså är det en betesreducerare ;) hehe

2010-07-04 @ 18:37:34
URL: http://astridstraning.blogg.se/

Kommentera här:

Du heter:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din hemsida:

Vad du vill framföra:

Trackback
RSS 2.0