Ponnyerna är bytta..

..och allt återgår till det normala. Tyvärr lämnade vi tillbaka Babsan till Hanna och letar vidare, men det är sånt som händer. Det blev nog bäst så för alla parter också, skulle jag tro..

Eddien var "som vanligt" vid lastningen, kan man nästan säga. :) Rakt på och stod lugnt och fint, även när luckan öppnades. Man kan inte riktigt förstå hur han var när han kom, om man tittar på honom nu. Visserligen lastar vi med linor, men om det gör ponnyn lättlastad så är det värt det, defenitivt! Men dem är fortfarande hästar, så egentligen kan man inte säga att han är lättlastad. Ibland bryter dem mönstret, som när vi skulle åka. Knasponny! Vägrade tre gånger att gå in, men sedan på den fjärde gången var det inga bekymmer. Knasis!



När han kom hem igår var man ju van vid coola Babsan, som är inte fjollig utan mest lugn och säker. Inte rädd för onödiga saker och gick snällt bakom ryggen på en när man ledde, men Edwin, han gick långt fram, utan att dra i grimskaftet visserligen, men rädd för allt, skuttade till säkert 4 - 5 gånger under den minut det tog att gå runt stallet.. -.-'
Hehe, sedan hade han haft roligt i hagen också, hela han var täckt av lera från hans små ponnyhovar till hans stora lurviga öron :P



Nu när jag släppte ut dem i sommarhagen fick han damp, galopperade runt runt runt och bockade och knasade tillsammans med Titti.

Fia jagade dem två gånger, störda hund ;o och inte lyssnar hon heller, man kan ropa sig stum utan att hon ens sneglar åt en, men sen är hon bäst på att bara vara så det väger ändå upp.. lite.. :)
Ässi jagade dem en gång hon också, men hon vände och kom tillbaka efter ett tag, alldeles överlycklig. Varför vet jag inte? :)
Bella satte svansen mellan benen och sprang allt vad hon kunde upp till ytterdörren och försökte komma in.. Tjaa, vad ska man säga..? :) Tur att hon inte jagar iaf (a)

/Sofia

Kommentarer
Postat av: Helena

Borta bra men hemma bäst...

Babs drog som 17 när hon närmade sig hemtrakterna, travade rakt in i sin box och krävde att få mat, mycket mat såklart, efter den långa turen ;) ! Gamle Kashen lycklig över att ha båda sina brudar samlade hos sig igen <3 !

Skäll inte på Fia'n... Hon ville nog bara visa Eddien att hon var glad att han var hemma (vi kan väl iaf skylla på det den här gången!)!

Kramar!

2010-08-21 @ 16:58:02
URL: http://pudelfnatt.wordpress.com
Postat av: Julia - [PHOTOGRAFI.blogg.se]

Söt :D

Sv; Ja det är dom :D

2010-08-21 @ 20:58:33
URL: http://photografi.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Det är super :D

Tack, han och jag satsar mot fälttävlan och hoppning. klämmer in nån dressyr också lite då och då ;)

2010-08-21 @ 21:50:37
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera här:

Du heter:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din hemsida:

Vad du vill framföra:

Trackback
RSS 2.0