Babsiluren och Eddiemannen

Hej!

Hann inte uppdatera något igår, det blev så himla mycket att göra hela tiden :)

Vid elva ungefär lastade dem ur Babsan hemma hos oss, STORT gråtkalas all the way, men Babsan blev lycklig i Edwins box och vi packade in sakerna i sadelkammaren innan vi packade ut Edwins saker i bilen.

Därefter blev det till att lasta, Edwin gick på alla tre gångerna men dem två första slängde han sig bakåt, antagligen för att mamma skulle gå bakom transporten med linan..? Varför vet jag verkligen inte för vi har aldrig gjort så förut, men iaf, tredje gången gillt gick han på deras transport och stannade där också, så då la vi på bommen och fällde upp luckan snabbt som bara den :))

Sen åkte vi till Sandby!

När vi kom fram i Sandby var jag jättenervös, Edwin har inte åkt transport på hur länge som helst, och eftersom han var lite trasslig att lasta så ville han antagligen ut snabbt, vilket gjorde att jag trodde att han skulle tokslänga sig som han brukar mot bommen precis när man knäppt av luckan, men icke. Ponnyn tog ett steg bakåt sen så var det lugnt, han stod stilla tills bommen var av och jag sa åt honom att backa :) <3

Sen var han stencool hela tiden, han vandrade rakt in i stallet och stod där helt lugnt innan vi släppte ut honom tillsammans med hans kompis Tazana. Det gick också jättebra, dem bråkade ingenting :)

Sen åkte vi hem, en ponny fattigare men lite havre och ett Babsantäcke rikare! haha :)

Sen släppte vi ihop Babsan med Titti när vi kom hem, och Babsan gav Titti en riktig bakuspark, men som aldrig träffade då, så sen höll sig Titti lite på avstånd :) Haha, sötponnier!

Nu har Babsan fått gått ut i hagen igen efter natten och det tyckte hon var väldigt trevligt, full galopp ut i hagen och hon hade väldigt bråttom i stallet sötisen! :)
Bilder kommer idag!

/Sofia

Kommentarer

Kommentera här:

Du heter:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din hemsida:

Vad du vill framföra:

Trackback
RSS 2.0